LUUS

Lite Udda, Unik och Speciell

Fredag 29.6-07 vad ?

Kategori: Fine på G

Just, vad ska jag skriva? Jag har bara allmänt tråkigt och känner för att skriva det som kommer upp i huvudet. Så det är antagligen ingenting viktigt att läsa så jag förstår om du inte läser. Men eftersom du läser nu antar jag att du vill läsa. Eller så bara börjar du att läsa och får mig att tro att du tänker fortsätta men slutar läsa när du läst bara någon rad!
Men eftersom du kommit såhär långt så antar jag att du fortsätter att läsa om mitt strunt. För det är just det som jag kommer skriva, strunt.
Eller kan ju berätta lite om igår kanske. Trodde att det skulle vara fint väder och det var det under förmiddagen! Men jag var tvungen att kliva upp tidigt för att hinna med bussen 7.45 till Norrtälje för att besöka tandregleraren, men det var inte min vanliga läkare den här gången utan någon jävla tanta som jag gärna strypit! Hon var så jävla seg och shit så jag missade bussen med 8 minuter! Då blir man ganska så fittig!
När jag kom hem fick jag för mig att jag behövde en promenad så jag tog Zazza i koppel (tro det eller ej men jag använder faktiskt koppel ibland) och gick en lång promenad. Den var välbehövlig!
När jag kom hem igen tog jag mopeden hem till Tove och umgicks med henne, Emz och Trisse en stund innan jag gick hem för att äta middag. Sedan var det tänkt att jag skulle upp till BMX banan för att titta på medan Robin tränade, men eftersom det började ösa ner och åskan gick så blev det inget sådant utan han kom hem till mig och hämtade sin hjälm och stack sedan upp till banan igen.
Efter en timme klarnade det upp igen och solen tittade fram en stund så jag beslöt mig för att ta en kortis med Zazza upp till banan och se om det var något folk kvar där. Var borta i tjugo minuter och sedan hjälpe jag mamma med att tvätta och städa lite hemma.
Och det är väl det som jag gjort idag också hittills.. Eller inte med mamma utan själv eftersom hon jobbar. Jag har kört två tvättmaskiner, sorterat tvätt och plockat ur och i diskmaskinen och nu funderar jag på att attackera mitt rum med en dammsugare, skulle nog inte vara helt fel inte! Eller om jag ska ta en promenad med Zazza, inte för jag vet om det är väder för det.. det märks!


K r a m k a l a s !