LUUS

Lite Udda, Unik och Speciell

Blahaba

Kategori: Fine på G

Skrev ju hur glad jag var i fredags för att jag fått min ipod... Ack så lurad jag blivit! Det är en jävligt dålig piratkopia och jag är grymt besviken, skrev med honom som jag köpt den av och han bara försöker trycka ned mig att det är mitt fel! Men det är det ju knappast! Gaah! Blir galen!

Ajja, försöker göra allt för att jag ska få tillbaka mina pengar nu iallafall, märks hur det går..

Åkte hem till Hallstavik i fredag, mamma och pappa kom och hämtade mig eftersom de ändå var påväg hem från husvagns semestern, mamma fick samtidigt chansen att se lägenheten och pappa fick se den inredd.

Igår fick jag övningsköra en hel del, först åkte jag och pappa till Norrby och pappa hjälpte farfar klippa gräsmattan. Sen skulle pappa till en mekaniker ganska nära, bara fram och tillbaka så då fick jag köra med farfars manuellt körda bil (vi har bara automat...). Tycker det är så mycket roligare att köra manuell!

Sen behövde pappa åka till Harg så jag fick köra landsväg dit och sen tyckte han väl att vi skulle passa på att köra lite så vi åkte in i Hargshamn och sedan en kringelkrokig väg hem. Tycker att det är kul när någon tar tag i att jag ska få köra!

Efter middagen åkte jag och Robin till Gimo, tittade på film och åt chips å dipp.
Idag ska jag försöka plugga lite, får vi se hur det går med det bara..