LUUS

Lite Udda, Unik och Speciell

Plugg

Kategori: Fine på G

Dagen idag var det egentligen tänkt att jag och Trisse skulle in till Uppsala och kolla in mellandagsrean på stan, men jag hade feber igår kväll och jag är helt slut idag... Så det blev inget Uppsala... Blev ganska bitter imorse när chefen ringde från jobbet klockan 7 och undrade om jag inte kunde jobba några timmar på förmiddagen! Huvudet skrek "JA!" men kroppen suckade bara "nej...." så inte kan jag heller tjäna pengar idag! Tänkte satsa på att jobba imorgon när jag är uppskriven...

Nu sitter jag och pluggar och mellan varven trånar efter olika saker på internet.. Just nu är jag väl mest sugen på ett berlockarmband som man bygger själv, typ Pandora och en massa berlocker till det.... Men jag får fortsätta drömma helt enkelt. Terese, som jag bor med i Gimo, har två armlänkar som hon byggt upp, hon var tvungen att köpa en ny arm länk för att få plats med fler då det första blivit fyllt... "drömmer"

Men det är väl inte det enda jag sitter och drömmer om heller... Igår kväll låg jag och Robin tillsammans och drömde om vårt egna hus... Pratade lite om hur vi skulle vilja inreda det osv. Vi går båda och sucktar efter något eget tillsammans.

Sen har jag även sett en avskyvärt söt Chihuahua/Papillon som finns i Uppsala. Skulle se ganska kul ut med en schäfer och en liten bjäbb-sak XD Men jag tror fan att jag vill ha en liten bjäbb-sak också.. Kanske ingen renrasig chihuahua men någon liten blandis... <3 Och min Zazza-dassa-mandelmassa XDNu ska jag försöka få till ett fysikprov som jag sedan kan lämna in efter lovet, det vore ju inte helt fel!