Plats för Hundarna ?

Allstå, jag blir ganska så irriterad när de aldrig finns någonstans att ta vägen med sina hundar när man är i stan, de får inte vara någonstans, och det finns ingen stans att knyta fast dem i närheten! Jag hade med min lilla gosiga schäfer Zazza till Norrtälje igår eftersom jag tyckte at hon behövde tränas lite.
Att ta in en hund på klädesaffärer känns lite otrevligt, eftersom hundhåren fastnar överallt, men det finns ju ingenstans att sätta henne! När vi skulle in på Kapphal och Lindex fick jag knyta fast Zazza i en av pelarna utanför entrén, H&M vart det räcket precis utanför entrén. B-Young fick jag ta med henne in och stå i dörren och vänta på att Danielle skulle titta klart, samma sak på JC. När vi skulle fika knöt jag henne fast i en liten krok nedanför fönstret, precis vid en trafikerad väg. Att man inte får ha in hundar på caféer förstår jag mig inte riktigt på, nära köket det kan jag ju förstå, kan man inte införskaffa hundzooner, där man får ha hunden? Men man sakall ju tänka på de som är allergiska också, men kan de då inte göra iordning ordentlig krok eller någonting så man inte behöver vara orolig för att hunden skall bli påkörd!
Man blir ganska så irriterad!


And if I don't see you
Good afternoon
Good evening and
Good night!

Överlägsen ?

Kan det vara så att det finns folk som har vänner som de kan tycka synd om, eller prata skit om bakom ryggarna på dem? Det tror jag i alla fall om en person jag känner. Hon har åt minstonde två kompisar som hon ofta beklagar sig över. "Varför gör hon så? Var får hon pengarna ifrån? Hon är så rastlös." osv. så håller hon på ofta och pratar med sina närmaste. Och jag förstår henne på många punkter, men här om dagen så var det inte lika kul längre när en av hennes vänner fick inbrott i sin nyköpta bil, som hon köpt av personen jag känner, och hon hade varit så lycklig över den där bilen att hon äntligen kunde bara köra iväg och hon var ju så glad över att den var så bensinsnål, men nu är det idioter som har brutit sig in i bilen och gjort allt för att försöka starta bilden och köra därifrån. Men det lät som om det gick att laga, men det var ju så typiskt eftersom hon bara hade haft den i fyra dagar. Att man inte kan få ha sakerna ifred!
Det är nog inte så att personen jag känner har bara den här sortets vänskap med dessa kvinnor, hon bryr sig om dem mycket också. Hon ställer upp för dem, så tro inte att det är bara skitvänskaper detta för henne, denna person har ett stort hjärta som jag många gånger fått uppleva, men hon har även ofta en kort stubin, som jag också är väl erfaren om. Tro inte att ni vet vem denna person är, för det finns nog ingen bättre än jag som vet riktigt.

And if I don't see you:
Good afternoon
Good evening and
Good night

Bollar..

Jaha, vad tycker jag om bollar egentligen?
Jag är extremt bollrädd och en gång så sa jag:
"Dom är stora, hårda, runda och kommer med en jävla fart!"
Gissa vem som missuppfattade det... ( Trisse såklart! )
Men jag vet inte riktigt vad det är med dem som jag är så rädd för. Alla bollar är inte hårda, men ändå är jag minst lika rädd för dem som hårda.
Ett mysterium... kan vara för att jag inte litar på de omkring mig.. men jag vet inte..
Någon som kan lösa min gåta ?

And if I don't see you:
Good afternoon
Good evening and
Good night

Första delen..

Jaha, nu har jag alltså skapat denna blogg för att skriva vad jag tycker och vad jag tänker.
Och just nu så tänker jag på alla jobbiga sliskiga par som står mitt i korridoren och grovhånglar. Asså, det är faktiskt allmän plats, så då borde allmänheten kunna vara där också! Det är inte direkt så trevligt att se sliskiga par som kletar på varandra ock försöker krypa in i varandra, har de hört talas om hotellrum?! Man blir ganska så fittig av å se det där, det finns folk som känner sig obekväma med sånt, inte för att jag gör det jag har bara lite svårt att hålla truten. Men jag kan nog vara tyst, det känns lite dumt att öppna käften och skrika åt dem att tänka på var de är när de bara är lite kära och gosar någon gång ibland. Men så är inte fallet med ett visst par i skolan som man gärna skulle lacka på eftersom så fort man går genom korridoren så står de där och kramas och sliskas och bläää!! De skulle inte kunna spara det där till fritiden? Då kan de få hålla på så mycket de vill! Ser jag dem en gång till då kommer jag nog att lacka ur, men det är nog bäst att sätt band om sig och hålla sig lugn, inte för att det skulle göra mig någonting om jag blev ovän med henne, det skulle faktiskt vara riktigt jävla skönt!

And if I don't see you:
Good afternoon
Good evening and
Good night