LUUS

Lite Udda, Unik och Speciell

Hur kan jag vara så lugn?

Kategori: Mina barn

Den frågan fick jag igår.
Helt ärligt? Jag vet inte.
 
Men vad ska jag göra? Gå och stressa upp mig för att det är något fel på min kropp som tydligen inte vill bära barn? För jag tror verkligen inte att det är fel på Mini, för han sprattlar runt som han alltid gör enda skillnaden är att han gör mig illa.
Nej, stressa upp mig tänker jag inte göra helt enkelt. Han verkar må bra, livmodertappen och livmoderhalsen var inte påverkad i måndags kväll, när det hela började, vi får helt enkelt se vad läkaren säger idag.
För ont, det har jag. Det kan jag inte förneka.
Känns så dumt när jag tar bilen till förskolan, det tar längre tid än när jag normalt går dit, men jag kan inte gå utan att det gör ont eller så blir jag bara förbannad på min kropp när jag går för att jag inte kan ta mig fram i den takt jag är van, utan känner mig handikappad för att det tar tjugo minuter att gå en promenad som normalt tar fem.
 
Det enda som stressar mig är att det är för tidigt. Mini MÅSTE stanna kvar minst två veckor till för att han ska få en chans utanför min kropp. Inte för att jag tror att det är så illa, men jag måste förbereda mig på det värsta lika mycket som jag hoppas på det bästa.
 
Snart ska jag hämta min stora skatt så ska vi åka till Norrtälje så han kan leka med sin gudmor en stund medans jag träffar läkaren.
Behövde bara ventilera lite.
Kommentera inlägget här: