LUUS

Lite Udda, Unik och Speciell

Onsdag 31.1-07 Tiden som inte finns...

Kategori: Fine på G

Jag har inte tid med någonting längre, när jag kommer hem då så skall jag äta och sedan är det någon kompis som bjuder in sig själv. Det var länge sen jag var tvungen att plugga, men då hann jag inte plugga så det gick åt helvete! Det behövs städas hemma också, men det har jag inte heller haft tid med. Jag har inte haft tid med någon ordentlig promenad med min hund heller. Men det är mitt eget fel om jag inte kan säga nej.
Jag har inte ens hunnit med sådant som jag velat göra, tex har jag foton kvar i kameran som borde ligga på datorn ist sen några dagar tillbaka. Jag har inte ens haft tid till att sova ordentligt heller.
Inte ens nu i helgen kommer jag ha någon tid, eftersom vi skall vara i stugan i Bollnäs hela helgen. Och pappa och farfar fyller år på lördag och jag har inte ens hunnit fundera på att skaffa någon present!

Vart tar all min tid vägen?

Igår När jag kom hem hade jag lite dötid, ca 30min, sen lagade jag mat till mig, Stoffe och Joakim. Sen hade jag dötid igen ca 20min sen ringde Trisse och sa att hon hade ätit klart så att jag kunde komma förbi så vi kunde gå ut och gå. sen när vi kom hem till mig efter promenaden var klockan ca 20.30 eller någonting liknande. Då var Trisse kvar till klockan 22 eftersom hon inte ville gå hem ensam så hennes mamma skulle komma och hämta henne men hon kom inte från jobbet förens då ungefär. Sen var det bara att försöka klara av något matte tal och sedan sova, mycket mer än så hann jag inte med.Nu skall man icke ta detta på fel sätt.. Det är klart jag vill umgås med mina vänner, men jag prioriterar fel! Jag borde sett till att jag fick tid till det jag behövde göra, liksom jag borde just nu. Borde vara på mitt rum och plugga och inte sitta vid datorn, men jag lackar på den just nu eftersom jag inte kan ladda upp mina bilder!

Kramar i massor

Förlåt Trisse, det är INTE ditt fel! Jag Älskar dig och vill vara med dig, men jag har gjort fel. Jag borde sagt att: Nej, det går inte idag för jag måste plugga, vi kan ses någon annan dag. Men så sa jag inte, jag sa att jag ville träffa dig. Så ta inte på dig nåfon skuld! pussar till dig min Ängel.

Tisdag 30.1-07 Helan å Halvan, de va skojj!

Kategori: Fine på G

Hello!

Igår hade jag trevligt, då det kom en massa folk hem till mig! Trisse rang och bjöd in dem för att bada bastu, bilderna kommer sen när jag kommit hem och kunnat lägga in dem i datorn, men jag har inte tid just nu iaf och det är lite svårt när jag är i skolan.


Helan och Halvan var hemma hos mig också, alltså min bror och han snart två meter långa kompis, haha. Det var lite kul när jag såg dem i köket brevid varandra Joakim är BARA ett huvud längre än min bror..


Två bilder, två längder.. 29.1-07
Längdskillnad?

Tobbe och Linus, vilka annars? 29.1-07
Tobbe och Linus, vilka annars?

Tove och Trisse, sweetysar! 29.1-07
Sötnosar <3

Allihopa ute i snön! Kallt! 29.1-07
Det var ju kallt ute!

Tove ville visa sitt verkliga jag innan hon for.. 29.1-07
Tove vill också vara clown

Tobbe försökte härma Tove, men det gick nog inte så bra.. 29-1-07
Tobbe clown

Linus insåg vem han egentligen är! 29.1-07
Linus e clown


Idag har jag promenerat med Trisse, vi tog en lååång prommis, det var härligt att äntligen få tid över till en sådan promenad.

"Tänk om man köpte en gummianka..." "Kvack kvack kvack" 30.1-07
Klockrent!

Måndag 29.1-07 Skolan igen...

Kategori: Fine på G

Jaha, då har man varit på Åland hela helgen, det var väl trevligt =D Träffade lite nytt folk också och det är ju alltid trevligt att lära känna nya människor! Vi var in till Jenna och Döparn lördkväll och det var lite folk där, bl.a. Sara och Ida som jag har träffat förr och sen så var det Tossa som jag ej har träffat och sedan tror jag att jag såg ett till obekant ansikte i köket, men det brydde jag mig inte om direkt. Men vi tjejer hade trevligt i lägenheten medan pojkarna gick å badade bastu i någon timme. Längtar till jag skall dit igen och träffa alla trevliga människor! Orkade inte fota så mycket, men det hade vart grymt kul om jag hade haft kameran när Jenna lekte pajjas! Fan vad ful hon var! Mohahaha! Men jag kanske kan flirta lite med Ida, eller om det var Saras kamera, men jag får väll prata med Jenna på MSN så får jag väll se vems kamera det var, skulle vilja ha den bilden! Töfft ju!

Men nu sitter jag alltså i skolan igen... usch vad tråkigt det är! skall just ha Historia och redovisa ett arbete som vi jobbat med i grupp. Men jag har inte någon större lust med det inte.. jag hade hellre varit kvar på Åland, och det var nära att det blev så också, för vi höll på å glömma tiden medan vi var på Sparhallen för att Jenna å Döparn skulle handla lite. Men tyvärr hann jag med bussen iaf..
Men nu måste jag kila iväg!

Jahapp, nu blev man lite gladare iaf, har ingen franska =D men jag har ändå det där satans fysikprovet sen. Hoppas att det går bra, inte för att jag känner att jag har pluggat tillräckligt inför det. Men det går som det går, som vanligt.
När jag kommer hem idag vet jag inte alls vad jag skall hitta på. Det behövs städas lite på övrevåningen och det får väl jag och min bror stå för. Eller rättare sagt jag. Det låg saker vid TVn, eller Johannes leksaker som vi jag skall städa undan, det är inte så kul att komma hem och bli kommenderad att städa undan efter andra.

Skall  bli skönt i sommar om jag får jobbet på Kantarellen, då kommer jag bo på Åland och då behöver jag förhoppningsvis inte städa hemma i SWE, eftersom det är en ganska liten risk att det är jag som stökat ned, men jag får väll stå för all städning hos Toffe ist, men det gör mig nog ingenting så länge jag inte har bättre saker för mig att göra.

När jag kom hem igår kom Johannes springande fram till mig, så jag frågade honom om han visste vad jag hade gjort "Åkt stora båten!" hurrrade han fram, så frågade han om jag visste vad jag hade handlat på båten "KLUBBER!" nästan tjöt han ut, herre gud vad lycklig han blev när jag gav honom påsen med klubbor, vilket smile!
Så nog kan han också vara söt ibland, han har sina stunder..

Bilderna idag:

Einar leker med Frasses skåp.. suck.. 29.1-07
Einar vid Frasses skåp..

Arvid har äte Vaniljmunk! "mm, socker" 29.1-07
Arvid äter munk

Någon som vill jobba med min matte? Jag vill inte iaf! 29.1-07
Enjoy my math

Helan och Halvan spelar tvspel när jag kommer hem.. suck 29.1-07
Helan och Halvan spelar tvspel