LUUS

Lite Udda, Unik och Speciell

Lördag 31.3-07 Grattis Mamma!

Kategori: Fine på G

Idag fyller min kära mor 38 år!
G r a t t i s  M a m m a !


Igår var jag i skolan fast jag var jobbigt mycket förkyld eftersom jag skrev Franskaprov sista timmen. Efter skolan började jag städa hemma medan jag väntade på att Robin skulle komma med bussen från Uppsala. Vi tog en lång promenad och sedan tittade vi på film.
Idag städade jag ännumera och följde Robin upp till BMXbanan och höll honom sällskap medan han väntade på sin far som hade med sig cykeln för att Robin skulle träna och sedan så städade jag mera till släkten kom för att fira mamma. Och det har jag fortsatt med hela dagen, fikat i omgångar. Och så kom ju Linnsan och Jens förbi för att låna en tennisboll till konfan för att spela brännboll. Och när Linnsan kom tillbaka med bollen pratade vi lite också=D

Och nu är det bara 4 veckor kvar till jag och Mormor åker till Rhodos!

Kramar<3

Tisdag 27.3-07 Suck...

Kategori: Fine på G

Lackade just ut på min satans musiklärare.. Skulle spela samba med rytminstrument lr va fan det var, men flera i min klass har inte riktigt taktsinne. Så det var inte så jätte lätt att försöka hålla sin egen takt, alla hade olika att spela,  när det inte fanns någon puls. Men så klagade Ned iaf på mig efter att ha vart tvungen att ta om det hela tiden med de som skulle börja innan mig och när jag skulle börja spela hade han knappt tålamod kvar och jag vart irriterad.. Och han sa en sak men menade en annan eller någonting. Han sa att först är det en paus, ja å på pauser brukar det vara tyst! Men nej, jag skulle spela första draget då men så förklarade han inte för mig! Suck! Så andra gången så lackade jag ur när han fortsatte med att klaga på mig, så jag la gurkan och pinnen i lådan och sa hejdå. Och då var det ju klart att flera frågade vad som hände och jag sa att jag höll på att tappa humöret och att det då är bättre att jag går ifrån.

Är det menat att jag inte skall gilla mina lärare eller vaddå ? Nu är det flera stycken som jag inte gillar, tack o lov att jag skall börja Forsmarks skola till nästa skolår! 13 Augusti!

Känner mig inte så frisk idag =S. Har så grymt jävla ont i halsen och slemmig osv.. mådde illa på morgonen när jag precis kom till skolan också så..  Men vi får se om jag och Trisse skall ut och springa sen idag iaf, det är ju så vackert väder! Eller om vi bara går, det gör ingenting det heller, bara jag får komma ut och röra på mig! Men vi får väl se hur det blir...
Finns det något samband kanske?
Borde nog SOVA om nätterna!


Var ute och gick med Tove idag =D , det blev ingen längre tur, men en bit blev det iaf! Bättre än ingenting..
Mycket mer har jag inte att skriva. Jo,
Tack gulle gumman Emz för att du finns och förstår, lova att prata med mig om det är någonting!!

Måndag 26.3-07 Leanda

Kategori: Fine på G

Min söta lilla kusin Leanda fyller 4 år idag.

G r a t t i s  L e a n d a !
image106

Försov mig imorse så jag missade Historia lektionen, inte för att jag lider av det.. Men iaf! Robins fel =P. Och han tar på sig skulden! Duktig Pojke! Sen kom Trisse till mig i skolan och var med på franska lektionen och matte lektionen. Hon hade vart hos tandregleringen i Norrtälje och tagit bort rälsen, och jag är INTE avis! Bara liiiiite..

När jag kom hem satte jag mig på trappen uter och pluggade, det var så varmt och underbart väder så jag kunde inte låta bli och jag fick mer gjort än om jag suttit inne iaf! Efter middagen var jag ut på promenad med Trisse, Stoffe och Zazza såklart. Min bror behöver röra på sig mera, eftersom han tyckte att det var jobbigt att gå den lilla rundan jag å Trisse brukar gå som vi gick idag också... Mer ut och Mindre dator!


Imorgon sattsar jag på att vakna i tid iaf!
Kramar<3