LUUS

Lite Udda, Unik och Speciell

Onsdag 31.10-07 Tandregleringen

Kategori: Fine på G

Igår var den första dagen på hela lovet som någonting faktiskt hände. Började med att jag var till frissan klockan 9.15 och sedan var jag hemma igen strax efter 10.
Sedan runt klockan 11 åkte jag, mamma, Zazza och Kelly till Sollentuna för att åka till min nya tandreglerare eftersom de ska stänga ner i Norrtälje så jag har blivit flyttad till tandregleringen i Sollentuna.
Min nya läkare var riktigt bra så jag klagar inte så mycket iallafall! Han tror att jag kan vara klar till i vår eller sommar! Fatta vad glad jag blev då!
Efter tandregleringen var vi till Kellys förra ägare och han blev riktigt glad över att få träffa Kelly igen!
Men nu har jag inte så mkt mer att berätta.
Kramkalas!
image173
Nya frillan

Söndag 28.10-07 Hallstavik

Kategori: Fine på G

Min andra natt i Hallstavik kommer snart, eller den är här men jag har inte tänkt sova än. Jag har inte gjort så mycket hittills heller så tiden har vart lång och tråkig, Men idag på förmiddagen så var jag med mamma, Johannes och Kelly till mammas väninna på fika och lite skitsnack, vi passade även på att kolla vad som hänt på deras gård sen vi var dit sist, väldigt mycket sen jag var där men inte fullt lika mycket sedan mamma var dit. Vi spenderade någon timme där och när vi kom hem igen hade pappa och Zazza kommit hem igen. De har vart i stugan tillsammans med farfar i ett par dagar.
Nu på kvällen var jag och mamma ut en kort sväng med Kelly och Zazza och det är väl allt som kan tänkas vara värt att berätta om. Eller nu när mamma skulle gå å lägga sig så rök hundarna ihop eftersom Kelly inye ville släppa in Zazza i sovrummet och eftersom det var mörk så kom mamma ikläm av misstag och fick sig ett bett av Kelly, inte så kul kanske. Får hoppas att det inte händer igen bara!
Nej nu ska jag läsa vidare och sedan sova.
Kramkalas!

Fredag 26.10-07 Lovet nalkas runt hörnet

Kategori: Fine på G

Bara en enda skoldag kvar innan lovet, men idag har jag varje lektion tyvärr så det kommer vara en låång dag! Men sen klockan fem så har min mamma lovat att komma efter mig så jag slipper släpa all packning på bussen och sedan från bussterminalen i Hallsta hem till huset, min mamma är så snäll =D

Våran busschaffis var så gullig idag, eller han är alltid gullig men han har sina små stunder när han är extra gullig och pratar lite i mickrofonen till oss innan vi ska kliva av bussen. Idag sa han att han skulle sakna oss över lovet och en annan gån när det var öppethus så var han lite ledsen över att han inte skulle jobba då och inte fick träffa våra föräldrar för han ville så gärna berätta om hur fina ungdomar vi är. Valter är så gullig av sig!

Snart är Energiförsörjningen slut och vi ska ha fysik i det andra klassrummet eftersom vi har bytt det. Men det känns egentligen lite onödigt att byta idag eftersom de antagligen inte kommer ha någon genomgång utan kommer arbeta med debatten de också och inte behöver vår overhead. Men antagligen så kommer vi sitta i deras klassrum iallafall.

Jag kan ju säga att det är många som ser framemot deras hemfärd idag och att få tillbringa sina lov med familjen, jag säger inte så mycket eftersom jag inte ser den delen som någonting speciellt men det också få som har det så bra som mig som har familjen bara 6mil bort. Flera som kommer åka i flera timmar och inte vara hemma först inatt osv. Men min mamma kommer som sagt och hämtar mig så jag är hemma till 18-18.30 någongång. Träffa mina hundar eller åtminstonde Kelly för jag vet inte riktigt när pappa och farfar åker till stungan, de skulle iallafall ta med sig Zazza vet jag.

Men det ska bli kul att träffa Kelly och Johannes! Johannes var jätte gullig igår när jag chattade med mamma och skrev lite på tangentbordet, inte för att det var läsbart, och skickade en bild och sa att han längtade tills idag när jag kommer hem igen. Ja, fyra-åringar KAN vara söta!
Men det är inte såå många timmar kvar, bara sju och en halv innan mamma kommer efter mig.

Kramkalas!