LUUS

Lite Udda, Unik och Speciell

Robin har åkt nu..

Kategori: Fine på G

Hej hej och Hallå!
Jag TÄNKER att jag ska blogga, men det är ju så drygt att starta Firefox när jag annars använder Safari XD Nej, men grejen är den att om jag använder safari när jag bloggar så måste jag gå in i HTML för att fixa mina radavbrytningar, för det bara krånglar, men det krånglet slipper jag med Firefox!

Här så flyter mina dagar ihop och jag vet knappt vart timmarna tar vägen.
Igår var det iallafall kalas hela dagen för min älskade Robin som fyllde 21 igår! Så smörgåstårta, pinocciotårta, cheesecake, bullar och en massa annat blev det igår. Först med Robins mormor och min familj som gäst och senare på kvällen kom de flesta utav kompisarna och fikade också.

Detta var en liten uppdatering från mig, får väl se hur många som faktiskt kollar den...

Nästa design?

Kategori: Fine på G

Sitter just nu och funderar på en ny design, frågan är bara om jag kommer att lyckas med att göra bilden till ett gäng koder, men det är alltid kul med lite nytt att klura på XD


Lek rymden

Kategori: Fine på G

Idag har jag och Robin vart i Norrtälje med Leanda, Lovina och Johannes. De har verkligen fått leka av sig i Lek rymden, men jag kan ju också säga att det inte bara var de tre som lekte ^.^

Det blev några timmar där och barnen njöt till fullo, men det var bara Lovina som sov i bilen på väg hem, så det var ju lite misslyckat... haha XDVet inte om någon annan än jag är intresserad, men jag tycker att det finns mycket fint på den här webshopen iaf!