LUUS

Lite Udda, Unik och Speciell

Fredag 28.9-07 Kelly =D

Kategori: Fine på G

Idag åkte jag med Olle hem till Hallstavik för att spendera helgen här, träffa kompisar är väl huvudsaken till att jag är här, men även för att träffa vår (antagligen) nya hund Kelly som är en jätte fin Schäfer på 15 månader =) Så hon är ingen liten hund utan en omplacering. Men hon är jätte fin, lite ouppforstrad dock, verkar ha ett fint lynne och hur mysig som helst!
image170

Kan ju inte ägna all uppmärksamhet åt henne dock, eftersom Zazza också behöver uppmärksamhet! Men hon vart iallafall jätte glad när jag kom hem =) Zazza är mycket rödare i färgen än Kelly som nästan är svart. Zazza är nästan 2 år (ett år och elva månader) och även hon är ett jätte mysig en!

Zazza
Mina fina tjejer =)

Och på tal om tjejer så ska vi ha tjejkväll ikväll, jag, Trisse, Emma och Linnsan! Det har jag verkligen sett fram emot! Det kommer bli en trevlig kväll!

Kramkalas!

Tisdag 25.9-07 Vad... ?

Kategori: Fine på G

Jag vet inte vad jag ska döpa detta till, så därför fick det den trista titeln. Dagarna bara går och jag känner att jag ångrar saker som jag inte gjort, som att plugga... [Blev avbruten av telefonsamtal med Trisse och sedan ett lååångt telefonsamtal med min mamma].. Plugga var det... Jag skulle verkligen behöva plugga men jag har ingen större lust. Har svenskaB prov på torsdag som jag känner mig väldigt osäker inför, men jag gör ingenting för att ändra på det..
Jag känner verkligen för att gå ut och gå, men jag har ingen att gå med, dessutom väntar jag på att Jonatan och jag ska börja laga mat någon gång..

kramkalas

måndag 24.9-07 helvete

Kategori: Fine på G

vill skriva så mkt, men orkar inte.

Jag bara tänker för mycket just nu

Kramkalas