LUUS

Lite Udda, Unik och Speciell

Skogen

Kategori: Fine på G

Nyligen hemkommen efter en promenad i skogen i Norrby. Fick sällskap av Nattan, Tiffany och Enzo och såklart Zazza, Miilex och även Kelly. Var jätte mysigt till en början, tills Zazza och Kelly rök ihop ganska så rejält. Fick inte ens isär dem till en början.
Så på vägen tillbaka strulade allt, jag höll schäfrarna i deras halsband i varsin hand och Nattan försökte få med sig två trötta barn som vägrade gå åt samma håll som oss...
Ja, kaos helt enkelt.
Men till sist så hade jag stängt in odjuren i bakluckan och mött upp Nattan så vi kunde ta ett varsitt barn i famnen och promenera till bilen.

Nu ligger jag i soffan. Disken är klar och diskmaskinen går för fullt, väntar på att Zazza ska smälta maten så vi kan ta kvällsrundan. Sugen på något sött är jag också.

Awesome!!

Kategori: Fine på G

Bara för att jag ÄNTLIGEN fått min efterlängtade telefon!!! Nu blire lite glass ^^

Långa dagar

Kategori: Fine på G

Dagarna blir väldigt långa när man är ensam hemma. Men det betyder inte heller att jag måste vara ensam, sån tur är. Idag har jag träffat Amanda en sväng och vi åkte vidare till Madde där det blev kaffe. Gosade med Maddes små valpar som flyttar hemifrån nu vilken dag som helst. Så söta!
Efter en stund blev brudarna sjukligt sugna på tonfisk-baguette från tempo, så dit för vi också. Sen skulle Fia hämta Enzo så hon droppade av mig och Madde vid Apoteket, jag behövde kortison och Madde avmaskning till puppisarna, men det var snabbt avklarat så jag vandrade vidare till centrum. 
En snabb kaffe med Jossan innan Stoffe var snäll och körde hem mig.
 
Nu sitter jag här, kunde knappt hålla ögonen öppna för en lite stund sen men det gick över efter en promenad med Zazza.