LUUS

Lite Udda, Unik och Speciell

Lördag 31.5-08 Dååligt!

Kategori: Fine på G

Det är fruktansvärt hur dåligt mitt bloggande börjar bli! Men jg sitter inte lika mycket vid datorn nu längre heller, så det kan vara en del av förklaringen till varför det blivit såhär.
Igår, fredag, åkte jag in till skolan med morgonbussen eftersom jag trodde att jag skulle ha fysiklektion, men ack så fel jag hade där! Men jag pratade med lärare iallafall om uppgifter över sommaren samt. sådant som jag  skall ta tag i prep. veckan v.33. Vill vara så förberedd som bara möjligt till dess!
Sen ringde jag pappa och hörde om han inte kunde komma och hämta mig samma dag istället för att jag skulle vara med på avslutningen som var idag och inte göra någonting fram till dess.
Efter lunch så åkte jag med Fja till bostadsområdet och började packa och städa ihop rummet. Sen kom pappa med släpet och vi lastade genom fönstret. Väl hemma i Hallstavik igen var det bara att lasta ut allting igen och upp till övervåningen.
Pappa kom med förslage om att jag skulle flytta in i Johannes rum och han får flytta ut i hallen igen. Sagt och gjort! Jag och Robin hjäptes åt med att byta plats på sängarna och möblera om en del. Hittade även en del dammråttor som fick åka ned i dammsugarpåsen.
Nästan hela dagen ägnade jag åt att försöka packa upp så mycket som möjligt och få bra ordning. Till kvällen åkte jag och Robin ut till Herräng och sov. Zazza fick också följa med.

Idag gick vi upp vid åtta och såg till att vara hemma hos mig till nio då det inte fanns någon som kunde ta hand om Johannes. Till frukost ville han ha varm oboy med mina-marshmallows.
Efter att Robin fått titta på sin BMX-VM gick vi ned till centrum för at köpa lödagsgodis och jag skulle in på biblioteket och kolla efter boken Oliwer Twist av Charles Dickens eftersom jag valt den bland andra att läsa i sommar som uppgift i svenska B. Efter att personalen kollat både i hyllan och i deras källare tog de mitt nummer istället och skulle ringa när de fått tag i antingen deras ex. eller lånat in från något annat bibliotek.
 Sen har dagen flytit på, tog en promenad med Trisse, har packat upp mer saker och snart ser det ut som ett vettigt rum. Vid femtiden var vi till morfar på middag eftersom han fyllt år tidigare i veckan. Nu sitter jag hos Robin och spelar Guitar Hero innan vi ska åka hem till mig.

Torsdag 29.5-08 Uppdatering

Kategori: Fine på G

Robin kommenterade just att jag blivit slarvig igen med bloggandet och det har jag ju vart. Men här kommer en kort uppdatering iallafall.
Senaste dagarna har jag mest påbörjat min utflytt ur baracken, så nu står det flera kassar på mitt golv med mina saker och det är ganska tomt i hyllor, lådor osv. Tömde även skåpet idag och lämnade in nyckeln i kansliet, så det blev en nyckel mindre på knippan.

Våra treor kom hem igår från deras tripp till USA. Både roligt och mindre roligt. Men humöret blev genast på topp när Robin kom senare på kvällen till mig, jag blir alltid lika glad när han dyker upp hos mig!
Idag fick jag sovmorgon och kom lagom till skolan när mösspåtagningen började. Våra treor fick gå genom kvarnhjulet och fick sedan mössan på sig utan rektorn.
Efter mösspåtagningen var det volleyboll mellan lärarna och treorna, enligt källor vann lärarna eftersom jag inte såg slutet, men jag hörde det från en lärare så jag vet inte säkert. Men under matchen kom min mentor Carlos med sin sockervaddmaskin och vi fick rulla oss en sockervadd! Sen gick vi på lunch innan ruchen efter matchen. Vi fick grillspett med potatisgratäng/-sallad. Gott!

Sen hade vi utspark av treorna och hade en lite trekamp för dem där de hade en norsk fylla och hoppade säck, ett lag fick gå i nolleled efter han som hoppade, skoj!
Kemiläraren hade också ett litet smällareuppvisning eller vad man kan kalla det, såg verkligen på honom att han tycker att sådant är kul!

Efter oljebrottningen så fick jag åka med Hattman tillbaka till bostadsområdet där jag fick ta en dusch och få bort ägget och senapen som en trea hämnades på mig med.
Sen slingade jag Fia och började sedan med en tidig middag då min mage vrålade efter mat.
Nu är det fest och folk vinglar runt på bostadsområdet, men jag håller mig nog till mitt rum, orkade inte ens vara med på AtomicBeach där de hade grillning och någon uppvisning eller någonting. Håller mig till att titta på Smallville, packa ihop och chatta med Robin.
Får se om jag blir något bättre på att uppdatera igen.

Tisdag 27.5-08 Grattis Michaela!

Kategori: Fine på G

Min kusin Michaela fyller 16 idag!
Grattis gumman!

En lite äldre blid på henne <3

Här hittade jag på en blogg, jag är en sådan där som gillar att spana runt på olika bloggar och leta mig fram, funderar på att bara delta på skoj. Här kan du läsa mer om tävlingen om du är intresserad.Sen har jag inget mer att berätta just nu...