LUUS

Lite Udda, Unik och Speciell

Lördag 29.3-08 Lovet är snart slut

Kategori: Fine på G

Vet inte riktigt vad jag känner inför att komma tillbaka till Forsmark och vara i skolan, det är en blandad känsla som jag har. Jag kommer tycka att det är skönt att slippa min familj ett tag igen, det har blivit för mycket nu och en sak är säker och det är att jag vill bo hos farfar i sommar, orkar inte vara för länge med min familj, det blir för mycket.

Nu ska jag hjälpa min mamma och göra lite socker-rosor till min kusin Leandas tårta som hon ska ha på sitt kalas imorgon, hon fyllde 5 i onsdags, men kalas blir det imorgon, ska väl försöka fira min mamma någonting också då hon fyller år på måndag.
Kramkalas!

Söndag 23.3-08 Häverö kyrka

Kategori: Fine på G

Känns redan som om jag nästan bor i den kyrkan eftersom jag jag vart dit tre gånger bara den här veckan! Så ofta brukar jag inte gå till kyrkan i vanliga fall, men det är skönt att gå dit ibland. Men det är ju inte det enda jag gjort nu.
Har vart i Herräng hos Robin och spelat Guitar Hero ganska mycket eftersom de skaffat det nyligen, kul som fan!

Men sen har vi mina tankar som går igång på små händelser, det känns som stenhugg mot hjärtat när minnerna kryper på och fyller upp tankarna och det är nära att jag gråter av sorg och saknad. Varför blev det så här? Jag vill att det ska vara ogjort! Att det ska fortsätta som förut, men den tiden är förbi.
Kramkalas

Onsdag 19.3-08 Begravning

Kategori: Fine på G

Kom ganska nyligen hem efter farmors begravning. Det var ganska lugnt när jag gick in i kyrkan och såg kistan stå längst fram med en duk över. Men när jag, tillsammans med Johannes, gick fram och satte mig blev det jobbigt när Johannes frågade vad det var under filten.
Då försökte jag förklara för Johannes, samtidigt som jag hade gråten i halsen som en klump och tårarna som trängde sig fram och nedför kinderna. Jag förstod att jag skulle ha svårt att hålla tårarna tillbaka och grät under istort sett hela gudtjänsten.

Men när farfar, pappa och faster gick fram för att lägga sina blommor på kistan blev det värre, då jag såg farfar som inte orkade hålla tillbaka längre. Sedan när vi skulle gå fram på min rad, Anna, Michaela, mamma, Johannes, jag och Christoffer, när jag såg först Anna och sedan Michaela då fortsatte det bara rinna som två floder längst kinderna.
Och försöka passera Anna och Michaela som satt på bänken och grät, gick helt enkelt inte så jag kramade om dem var för sig för att visa att jag var med dem.
Sen satt jag och hulkade på bänken. Det var så jobbigt, att föralltid säga adjö till farmor, ett sista farväl.

Efter gudtjänsten var vi till Häverödals hotell och åt smörgåstårta och fikade innan vi bröt upp och alla for till sig. Och här sitter jag nu, med gråten i halsen och vista streck på kinderna efter att tårarna svept sminket med sig när jag försökt torka bort dem.

Vad resten av dagen erbjuder vet jag inte än så länge, men den kommer att gå iallafall, möjligen långsamt, men den kommer gå den med, en dag fylld av minnen av farmor och försöken till att sörja och gå vidare i livet, utan henne vid min sida.

Jag saknar dig <3