LUUS

Lite Udda, Unik och Speciell

Plugg

Kategori: Fine på G

Dagen idag var det egentligen tänkt att jag och Trisse skulle in till Uppsala och kolla in mellandagsrean på stan, men jag hade feber igår kväll och jag är helt slut idag... Så det blev inget Uppsala... Blev ganska bitter imorse när chefen ringde från jobbet klockan 7 och undrade om jag inte kunde jobba några timmar på förmiddagen! Huvudet skrek "JA!" men kroppen suckade bara "nej...." så inte kan jag heller tjäna pengar idag! Tänkte satsa på att jobba imorgon när jag är uppskriven...

Nu sitter jag och pluggar och mellan varven trånar efter olika saker på internet.. Just nu är jag väl mest sugen på ett berlockarmband som man bygger själv, typ Pandora och en massa berlocker till det.... Men jag får fortsätta drömma helt enkelt. Terese, som jag bor med i Gimo, har två armlänkar som hon byggt upp, hon var tvungen att köpa en ny arm länk för att få plats med fler då det första blivit fyllt... "drömmer"

Men det är väl inte det enda jag sitter och drömmer om heller... Igår kväll låg jag och Robin tillsammans och drömde om vårt egna hus... Pratade lite om hur vi skulle vilja inreda det osv. Vi går båda och sucktar efter något eget tillsammans.

Sen har jag även sett en avskyvärt söt Chihuahua/Papillon som finns i Uppsala. Skulle se ganska kul ut med en schäfer och en liten bjäbb-sak XD Men jag tror fan att jag vill ha en liten bjäbb-sak också.. Kanske ingen renrasig chihuahua men någon liten blandis... <3 Och min Zazza-dassa-mandelmassa XDNu ska jag försöka få till ett fysikprov som jag sedan kan lämna in efter lovet, det vore ju inte helt fel!

Snart nyår!

Kategori: Fine på G

Tiden går... Känns som om jullovet är påväg att ta slut...
Julafton vart trevlig och tårtan jag (eller jaaa.. Mamma... XD) gjorde blev väldigt uppskattad!
Började julafton med att jobba fram till 14 när vi stängde. Åkte hem och började direkt med att göra tårtan. Den vart klädd i rosa marsipan/sugarpaste med små tomtar på och en snögubbe. Mamma lyckades verlkligen med de figurerna.
När tårtan var färdig duschade jag och Robin och gjorde oss iordning. Sen bar det av till Herräng och hem till Robins mormor. Där blev jag direkt kommenderad till köket och göra iordning den varmrökta laxen. Sen var det julmiddag.
Öppnade lite paket, skrapade lotter och fikade. Sen ville jag till kyrkan i Häverö och tända ljus i minneslunden för farmor, så dit åkte jag och Robin.
Ingen av oss hade vart där tidigare, Robins morfar ligger också där. Det var bland det jobbigaste jag gjort.. Vi stog båda där och grät, det gick helt enkelt inte att hålla tårarna tillbaka.
Vi åkte över Hallsta tillbaka från kyrkan, så vi stannade till hemma hos mig för att få upp humöret lite. Det första jag gjortde var att gå in till mamma i köket och kramade om henne, självklart undrade hon vad det var och jag bara sa att vi vart till minneslunden. Vi kom iallafall lagom till julklappsutdelningen och barnen var glada så som barn ska på julafton. Känns lite komisktatt säga att de var som små barn på julafton, eftersom det var ju faktiskt så. Det tog inte så lång tid för oss att få upp humöret.
Sen bar det av tillbaka till Herräng...
Senare.. Jag och Trisse åkte till Simon i Avesta och var där två dagar. Vi hade jätte mysigt och trevligt, ingen av oss kände riktigt för att åka hem när vi satt i bilen mellan Avesta och Uppsala där vi skulle byta från Simons bil till Robins. Men det hände någonting lustigt iallafall längst vägen XD
Simon ville köpa någonting att dricka samt gå på toa så vi stannade vid en mack i Sala. Jag och Trisse står utanför bilen och väntar och rätt vad det är kommer en finne fram till oss. Så han ställde sig där och snackade med oss. Jag tänkte inte mer på det, men Trisse kopplade direkt att han stog och flirtade med oss... suck.. Simon beklagade sig över att det inte gick att lämna oss ensamma 2-3 minuter ens utan att vi får något ragg... Haha XD
Sen har dagarna gått och jag har jobbat idag, trots hostan och snuvan.. Nu på kvällen har jag även lyckats med lite feber........
Hoppas bara att jag kan jobba på nyårsafton... Behöver verkligen tjäna lite pengar medan jag kan.
Nu blir det mys med älskling <3

Sömnbrist...

Kategori: Fine på G

Vet inte varför men jag har haft svårt att sova senaste nätterna... Det spelar ingen roll att jag äntligen får sova med Robin, att jag är jätte trött... Så fort jag lägger mig i sängen är jag pigg och rastlös...

Jobbade igår. Kändes ganska så konstigt och ovant att sätta sig i kassan igen på Konsum. Men mot slutet av dagen så gick det bra iallafall och det kommer nog inte gå så fel imorgon när jag ska jobba heller.

Nu är jag i Uppsala på Robins jobb. När han har slutat ska vi först till Biltema och sedan vidare till Gränby, ska handla det sista inför imorgon eftermiddag, jag har ju lovat att jag ska göra en tårta och lite knäck.

Ser framåt!