LUUS

Lite Udda, Unik och Speciell

Jag älskar dig så mycket <3

Kategori: Fine på G

Robin, du är så underbar och jag förstår inte hur du orkat vara kvar vid min sida efter allt!
Ikväll vart jag helt förstörd, humöret svängde på en femöring och det gick ut över dig, jag orkade inte svara när du ringde men tillslut gjorde jag det och vi pratade, jag grät men vi pratade lite till. Nu känns det bättre och jag längtar tills du kommer hem till mig igen.

Jag älskar dig så mycket och beundrar dig verkligen för att du orkar stå ut med mig <3
Du och jag för alltid!

Skolan närmar sig med stormsteg..

Kategori: Fine på G

..och det börjar bli dags att återuppta bloggen. Kan nog säga att även bloggen haft sommarlov, fast man tycker att det borde finnas en hel del att skriva om under sommaren.

Varför jag inte fortsatte skriva:
-Datorn låg nedpackad första veckan efter att jag flyttat hem.
-När jag väl packat upp den hade jag inget bra skrivbord och det var inte bekvämt att försöka sitta och skriva långa inlägg.
-Sen fick jag ett skrivbord från Robins mamma, men vädret har vart för bra eller så har jag spelat nintendo wii eller någonting liknande.
-Orken har helt enkelt inte funnits, liksom intresset.
Tror att det där var ganska bra sammanfattat!

Under sommaren har jag bott hemma, inte hos farfar som vi först pratade om. Jag fick ta Johannes rum så han fick flytta ut i hallen, han har inte samma behov som jag av ett eget rum med dörr.
Zazza har jag inte sett så mycket av, dels har jag jobbat och då har det inte vart någon idee att ha henne här i Hallsta när jag inte har tid för henne, så då har hon vart i Norrby hos farfar. Bara när jag har haft minst två dagar irad som jag vart ledig har jag haft henne här.
Idag, liksom igår, har jag vart ledig och Zazza är här, vi är dessutom hundvakt till fasters lilla dvärg pincher Gizmo, måste säga att jag får bra många konstiga blickar när jag är ute med Gizmo och någon av schäfrarna, förstår inte vad som kan vara udda med det XD

Robin är i Frankrike, Trisse är i Turkiet och mina andra vänner är jag för lat för att ringa.. Nej men jag känner fortfarande inte att jag riktigt hör hemma, speciellt inte när jag ska vara ensam med någon av dem, ja, jag har dåligt självförtroende igen! Så jag håller mig mest för migsjälv nu när de är borta, om jag inte jobbar då.

Ehh, sen var det någonting mer som jag tänkt skriva... Kommer inte på det nu... Får hoppas att det inte dröjer lika länge innan jag tar mig i kragen och skriver igen!

BTW!
Jag är med och tävlar om en riktigt grym goodiebag hos Maria som har ett värde på över 20 000:-, Se till att vara med och tävla du också, den pågår t.o.m. den 31 Augusti 2008

Fredag 11.7-08 Nintendo Wii

Kategori: Fine på G

Nu är det klart! På tisdag har jag ett nintendo Wii, dessutom blir jag av med halva tandställningen! Blir det något bättre?!