LUUS

Lite Udda, Unik och Speciell

Tisdag 26.2-08 Snart....

Kategori: Fine på G

Om det här inte blir bättre snart känner jag att jag kommer behöva byta barack, klarar inte av att det är såhär! Jag vill inte flytta, men snart ser jag inget annat alternativ för att det ska bli bättre stämning i baracken. Känns som om det är mitt fel att stämningen har blivit så här...


Någonting posetivt är att Linnsan kommer ikväll och stannar hela dagen imorgon! Ska bli såååå roligt <3<3
Kramkalas

Måndag 25.2-08 Lever än.

Kategori: Fine på G

Jahapp, tiden går och nu är jag tillbaka i skolan, har fysiklab och jag och Terese har vart väldigt effektiva idag och är nästan klara med vår uppgift, ska bara skriva labbrapporten och lämna in den så är det ur världen!
I lördags var jag och hela familjen ut till Norrby hem till farfar och träffade faster med familj för första gången sedan farmor gick bort. Det första Johannes gjorde var att gå fram till faster och sa
"Faster, vet du? Farmor är död. Hon är i himmlen och sitter på ett moln."
Då var jag nära på att brista. Det känns så tungt att höra det. Jag vill inte att det ska vara sant. Men nu är det så och jag kan inte göra någonting åt det. Bara leva vidare och ta studenten nästa år, utan att få se min farmor stå där och vara så stolt över mig. Men hon kommer vara där iallafall, hon kommer alltid vara med mig!
Men nu ska jag inte haka upp mig på det. Finns annat här i världen som jag borde koncentrera mig mera på.
Kom tillbaka till Forsmark igår eftermiddag, mamma körde mig. Hade kul tillsammans med mina sambos fram till att mitt humör vände och jag stängde in mig på rummet igen. Men men... Kommer väl bli så i eftermiddag också fram till räknestugan som jag nu lovat gå på varje måndag.
Snart är det lunch, eller ja, frukost för min del. Sedan har vi kemilab och sist biologi B. Kul dag!
Kramkalas!

Söndag 17.2-08 Vilken jävla dag!

Kategori: Fine på G

Vaknade av att telefonen ringde imorse och i andra änden hörde jag farfars röst, jag kände inte igen den till en början men sedan sa det pling i skallen och jag var vid fullt medvetande. "Farmor är död"
Hela världen rasade nästan samman. Tack Robin för att du fanns där <3 Ringde sedan till mamma med gråten i halsen och sa att farfar ringt. Ringde sedan till Trisse och kunde knappt hålla tillbaka tårarna. I nästa stund var Trisse och Pontus här och Trisse tröstade mig <3 älskar dig gumman. Sen ringde mamma igen och sa att hon ringt morfar för att jag och Stoffe skulle slippa vara ensamma, att vi kunde åka med ut till Herräng och vara där över dagen.
Morfar kom och jag, Zazza, Stoffe och Robin åkte ut till Herräng.
Sen har jag vart därute hela dagen, tagit promenad med Zazza och Robin. Stoffe verkar inte tagit det hela lika hårt som jag, men det är ju olika på olika människor.

Jag kan inte förstå att det är sant. Jag har fruktat att den här dagen ska komma i flera år. Kan inte tänka mig ett liv utan min farmor, min älskade farmor som alltid kokade risgrynsgröt och rostade mackor med leverpastej till vi kom ut när jag och min bror var yngre. Farmor som alltid vart så snäll och underbar, suttit där med mig vid fikabordet och pratat om allt möjligt. Jag vill inte att det ska vara sant!