LUUS

Lite Udda, Unik och Speciell

Äntligen har jag fått sova!

Kategori: Fine på G

Inatt, äntligen fick jag sova! Gick och la mig runt 22-22.30 och somnade efter en stund, sov heela natten och vaknade fem i åtta. Såå jävla skönt att jag äntligen fick sova.
Igår kom jag hit till Gimo för att vara lite ensam, så nu är jag här och ska åka med Simon senare idag till Avesta för att vara med på halloween firandet där.

Gimo

Kategori: Fine på G

Här sitter jag i Gimo, i början av lovet, tillsammans med Robin. Kände bara hur jag var tvungen att komma hemmifrån. Jag är så deppig så jag tar åt mig av minsta lilla.. Som igår....
Jag och Robin tog med oss hundarna ut till farfar för att jag skulle få köra bil. Vi tog samtidigt med oss smörgåstårtan som farfar beställt av mamma till något möte han skulle ha. När vi kommer in i köket luktade det rök. Då visade det sig att Anne, farfars nya tanta, röker inomhus! Jag blev så illa berörd! Det luktade helt fel, det var helt fel! Visst om den där tanten vill röka i sitt hus men hon behöver fan inte röka i huset som farmors pappa byggt! Jag mådde så illa... Sen gick vi upp en sväng på övervåningen och när man kom till trappen försvann den vidriga doften, där luktade det rätt... Fan ta henne om det kommer lukta även där! Jag vill inte att hon ska förstöra det huset!
Sen var vi ut med bilen. Jag var typ asförbannad och visste knappt vad jag skulle ta mig till. Robin sa då åt mig att rivstarta och köra lite rally, för att se om det gjorde mig på bättre humör. Tillfälligt vart det så iallfall.
I bilen hem satt jag och grät.

Men nu är vi iallfall här och det känns bättre. Ska till Uppsala senare, jag ska med upptåget till Upplandsväsby och sedan vidare med pendeltåget till Sollentuna till tandregleringen. Jag hoppas på att få ta ut resterande av min tandställning, men det ska jag inte vara så säker på. Robin ska ta med sig vårat wii och chippa det.

Så fint det är här! Har vart ut på balkongen en stund och kollat ut över den lilla delen man ser av Gimo härifrån. Är så fint med solen som lyser och frosten som glittrar. Det var riktigt rofyllt att stå och titta.

Nu ska vi äta frukost och sedan antagligen spela wii innan vi behöver åka till Uppsala. Tåget går inte först 13.13, så vi kan ta det lungt en bra stund till!

Looov!

Kategori: Fine på G

Äntligen! Nu är lovet här och jag väntar på att Robin ska komma och hämta mig. Ska bli så skönt med lov!

Igår blev jag jätte glad när jag kom upp till lägenheten efter att jag tittat på film hos Simon, det var städat! Gullunge Terese hade då städat och plockat =) Inte dammsugit dock men ändå! Man ska inte vara för kräsen =) Jag blev jätte glad iallafall!

Sen lagade Simon mat och jag hjälpte till, köttfärssås och spaghetti, mums! Smälte maten en stund framför tvn och sedan en lite promenad, inte någon längre promenad men tillräcklig iallafall. När vi kom tillbaka tjockade vi i oss lite glass XD

Ja, som sagt väntar jag på att Robin ska komma och hämta mig och jag har passat på att diska upp efter glassen igår och min frukost idag. Känns alltid bättre att ha det gjort så att det inte blir det första man måste göra när man kommer tillbaka efter lovet.