LUUS

Lite Udda, Unik och Speciell

Hatar att vara sjuk!

Kategori: Fine på G

Men jag mår ju bättre nu iallafall.. Men saken är den att när jag är sjuk orkar jag ingenting, och eftersom jag inte har någon diskmaskin där det bara är att ställa in all disk och sedan låta den göra jobbet, så blir disken stående. Och eftersom jag rensade kylskåpet direkt när jag kom hit så blev det mer disk ändå som jag inte tagit reda på...

Som sagt så mår jag bättre idag, har inte spytt någonting i natt och fick sova natten ut, och lite till ;) så kanske att jag kommer orka ta reda på disken idag, kanske jag tillochmed orkar gå ner till ICA så att jag har lite mat också...

Hurra för mig!!

Kategori: Fine på G

Så underbart att vara sjuk.... Speciellt magsjuk! Suuuck!!!

I natt var jag upp typ fem gånger och spydde, inte så jävla kul. Hela dagen har jag legat däckad i soffan och stirrat sönder tv-serier och spelat lite Wii.
INTE kul att vara sjuk =(

Men men.. ska fortsätta häcka i soffan tills jag känner mig trött nog för att sova.. blir ingen skola imorgon heller, känns dumt att åka dit och riskera smitta någon....

Tillbaka i Gimo

Kategori: Fine på G

Sitter här i Gimo, suckar över att jag snart ska sätta mig i skolbänken igen, men först har jag ju en till körlektion.

Större delen av lovet har jag vart med Robin. Men jag har även hunnit träfffa andra =)

Igår var vi några tjejer hemma hos Tove och bubblade på, var så jävla skönt att träffas, bara vi tjejer. Vi möttes nere på centrum och handlade lite snask att tugga på mellan orden. När vi handlat dricka, chips och godis vandrade vi tillsammans hem till Tove, satte oss inne på hennes rum och satt där och babblade fram till klockan tolv-ett någongång. Jag och Trisse blev tillochmed kvar över natten, skojar inte hur bra jag sov på skummadrassen på golvet, trodde jag inte faktiskt.

Idag bjöd farfar på middag, vi var ner på folketshus på Källarn och åt. Grymt gott! Alla var jätte nöjda med sin mat. Jag åt till förrätt en skagen toast som smakade underbart! Till varmrätt åt jag Oxfilé med kantarellsås och klyftpotatis, det var, om möjligt, godare ändå! Robin njöt tydligen också ganska mycket av sin fläskfilé med béarnaisesås och pommes.

Efter den goda middagen var jag in och handlade frukost att ha här i Gimo, mormor satt i kassan och betalade den åt mig, anledningen var att Leanda och Lovina hade vart in tidigare och att hon då hade betalat deras godis =)

Nu ska jag gå och dela upp salamin som jag snodde ur frysen hemma så att den är i mindre förpackningar, jag brukar inte äta så mycket salami/skinka/korv på mackan, äter hellre ost eller leverpastej.