LUUS

Lite Udda, Unik och Speciell

Onsdag 28.2-07 Ny frilla =D

Kategori: Fine på G

Igår (tisdag 27.2-07) klippte jag ny frilla =D Jag är jätte nöjd, men min frisör var inte så glad över min tidigare frisyr =/ jag fattar ingenting =)>

Innan och efter
Jag innan jag klippt migEfter jag har klippt mig

Tidigare på dagen var jag till Norrtälje med Danielle, vi skulle bara umgås men hon ville in och köpa ett par byxor, så jag ställde upp och tränade Zazza på en gång. Zazza var lite bångstyrig med att gå på stan, men det är inte bara där som hon har varit bångstyrig och jag är ganska så irriterad på en viss sak, men det får du läsa om på TheBrain.  Men det var trevligt att vara med Danielle.

Efter att jag hade klippt mig och fått mat i magen gick jag å mötte Trisse, Tobbe skulle komma senare och hon fick väl inte någon större chock över min frisyr, hon är ju så van vid mina extrema förvandlingar hehe^^.
När Tobbe kom hade mamma gjort iordning semlor och jag å Trisse mumsade på medan mamma svor över DVDspelaren som inte ville fungera riktigt, men jag har sagt länge att den där spelaren är cp. Tobbe tycker inte om semlor, jag förstår ingenting! Men det är ju ganska så många som inte gör det heller så han är väl inte så annorlunda.
Trisse tiggde skjuss av sin mamma och stack hem tidigare, hon går ju i skolan den här veckan =)> men Tobbe stanna bra länge till. Sen gick jag med honom en bit hem och vi började snacka som fan som vanligt när vi skulle skiljas åt så det gick inte så bra och jag stannade säkert en halvtimme bara å prata, men Zazza blev rastlös så jag gick medTobbe några meter till och sen stannade vi och pratade. Det är så skönt att prata med bara Tobbe ibland, han förstår på ett annat sätt än Trisse, de förstår olika saker, så det är skönt att ha dem båda att prata med. Fast med Trisse går det att prata med fast vi är innomhus och hjärnan inte får så gott om syre, fast med Tobbe måste man vara ute och lufta hjärnan.

Emo, Memo och Nemo

När jag tillslut kom hem tog jag en varm skön dusch och sen tittade jag på Eragon med Stoffe och Joakim, fast jag blev ganska så trött så jag orkade inte titta på hela.

Pussar och kramar i massor!
Josefine Älskar Kristoffer<3

Måndag 26.2-07 Kusiner =)

Kategori: Fine på G

Jaa, jag har ju då sportlov nu =)
Så jag har vart in till Norrtälje idag och hälsat på mina underbara kusiner Anna och Michaela<3 Vi gick på stan, fikade och pratade massor, alltid lika roligt att vara tillsammans med dem! De får en att skratta som aldrig annars. Jag fick en liten funderare när Michi kom och hämtade mig vid stationen och vi skulle gå till Peter(deras pappa) och vi gick inte alls åt samma håll som jag är van vid, han hade ju flyttat för jätte länge sedan och det visste inte jag om =S

Michaela och Anna 24.2-07
Michis =DAnna, =D


Imorgon skall jag träffa Danielle, vi skall leka hon och jag ^^ sen skall jag klippa mig *äntligen!*^^ Vi får se hur jag gör, jag vet inte riktigt hur jag vill ha håret, men det blir nog bra, som alltid =)> (Fast mitt senaste impulsklipp blev inte så uppskattat av alla, speciellt vissa mammor).

Pussar och kramar i massor!

Lördag 24.2-07 Skönt

Kategori: Fine på G

Igår så var jag med Trisse och Emzi, det var kul att bara vara vi =) och det måste vi göra oftare! Det är skönt när kompisar öppnar sig så och verkligen pratar. Emelie, du måste öppna hjärtat oftare för oss, det blir så tungt annars för dig. <3


Emzi, Fine å Trisse23.2-07
Fine Trisse å Emzi

Emelie bangade att sova över, så hon stack 23.2-07
Emelie den svikaren skall åka


Idag har jag städat ganska så mkt, och så var jag till församlingsgården och träffade folk jag ej har sett på länge, var menat att jag bara skulle dit och hämta mina intyg på ledarutbildningen jag gått på. Men det slutade med att jag var borta två och en halv timme, men det är ingenting som jag sörjer direkt! Det är nästan så att jag saknar livet som konfirmandledare! Vi får se hur det blir nästa år. Det var så skönt att sitta där och prata med dem igen, någonting som jag har saknat och Britt har jag också saknat ganska så mycket insåg jag där jag satt bland dem, bland tryggheten, men det var gott med pizza också =D

Nu på kvällen har vi haft främmande, det var därför som det blev mycket städa i morse. Faster och kusinerna kom för att fira pappas födelsedag, lite sen eftersom vi var borta på hans födelsedag och det inte har funnits tid till att ha en sammankomst. Så det var trevligt att träffa Anna och Michaela, fast vi skall snart ses igen, på måndag alltså om bara två dagar =D då så skall jag fara in till Norrtälje och vi skall umgås över dagen bara.

Mycket mer har jag inte att skriva just nu.
Kram