LUUS

Lite Udda, Unik och Speciell

NOOOOO!!!

Kategori: Fine på G

Det mobila bredbandet vill absolut inte fungera på min dator! Jag kan inte kolla min mejl eller någonting med andra ord! Det känns så jävla ovärt! Men det fungerar på mammas och pappas dator iallafall men okuperar mamma hela tiden. Uppdatering sker när det går!
Och mejlen är bara att lägga ned, så jag kan inte se efter om jag fått svar från min svenska lärare om uppgifter osv. Dessutom så är jag ju så skillad så att jag glömmer pappret med uppgifter jag ska göra i matten!
Men backarna här i Vemdalen är toppen!!!!

Torsdag 24.1-08 Läkaren imorrn..

Kategori: Fine på G

Jahapp, imorrn ska jag åka med mamma in till Norrtälje och träffa en läkare, skulle egentligen träffat läkaren i tisdags men då var hon sjuk men jag fick en ny tid direkt.
Igår kväll pratade jag och Jonatan ganska ordentligt, det behövdes nog och jag har fått några svar som jag länge trevat efter. Imorse åkte jag med Jonatan till Hallstavik där han släppte av mig för att sedan dra vidare med Fowz, Möller och Lövas till Eckerölinjen för att åka fram och tillbaka. Mamma och pappa fick en liten chock över att jag var hemma så tidigt. Sen har jag lagt färdigt det eländiga pusslet! och bara drivit runt.
Men nu ska jag nog sova, känns som det behövs!
Kramkalas

Måndag 22.1-08 Hallstavik

Kategori: Fine på G

Här sitter jag i Hallstavik efter att jag igår bröt ihop och ringde hem för att få bli hämtad. Mitt psyke har bara blivit värre och jag har slutat orka dölja det, det tar för mycket energi och nu gråter jag minst en gång om dagen i åtminstonde en halvtimme, inte kul och man ser ganska så sliten ut. Dessutom får jag skuldkänslor för Jonatan som tar så mycket och ställer upp hela tiden men i lördags så sa även han att han inte orkar. Det känns inte så bra när man vet att ens kompis mår dåligt på grund av mig, och Jonatan somm jag dessutom håller så kär, han betyder så mycket för mig! En sån kille får man söka jorden runt för!
Du vet väl om att du är värdefull?
Att du är viktig här och nu,
Att du är älskad för din egen skull,
För ingen annan är som du!