LUUS

Lite Udda, Unik och Speciell

Tisdag 31.7-07 Gudföräldrar?

Kategori: Fine på G

Knasigt va? Trisse och Robin har suttit och diskuterat gudföräldrar, Trisse och Pontus! Pontus blev hedrad! Sedan började Trisse tjafsa namn också.. *suck* Man kanske ska vänta med sådant tills det är på gång, eftersom Robin inte vill ha barn än på ett par år.. =( .. ;) Kan inte var så lätt med min bebis-nojja.. ^-^
Var och tränade BMX igår igen, det gick ganska så bra, även fast jag inte tyckte det.. men men.. Det var kul att Emma kom med iallafall!
Efter träningen var vi hem till Tove och umgicks en stund innan jag var tvungen att åka hem och sova...
Jobbade i två timmar idag innan jag insåg att jag var alldeles för förkyld för att orka..

Kramkalas

Måndag 30.7-07 Jobb =/

Kategori: Fine på G

Jag har sagt att jag bara ska jobba måndag och tisdag denna vecka, men nu vet jag inte riktigt längre.. Min chef frågade mig om jag inte kan jobba bara två timmar på morgonen nu veckan ut, men jag känner mig inte så manad att gå upp så tidigt.. Men jag ska sätta mig och överväga det hela iallafall.

Vad har hänt sedan senast jag skrev då? Fredagen var jag ut till Älmsta på ElmstaNatta och tittade runt på marknaden, det var riktigt tråkigt iår, så det kändes lite onödigt egentligen att åka dit tycker jag, men roligt att vara med mina vänner! Vi åkte moped ut och hem igen, men jag svor nog mest hela vägen hem iallafall...

Nella, Emz, Trisse och Robin sov kvar hos mig och upp med tuppen på lördagsmorgonen (Nej, så illa var det inte!) för att ta en tur upp till Orion och cykla BMX i nästan 3h. Superskoj! Jag är helt såld på det där nu och funderar på att kanske börja tävla nästa år, om jag har tid till att träna vill säga.. För jag fick några uppskattade kommentarer i lördags =)
Efter BMX kom de andra fram till att en runda minigolf inte skulle vara helt fel så vid fyra-tiden träffades vi vid banorna, jag spelade inte utan lekte bara fotograf x)
Men inte kände vi för att splittras efter det inte! Utan filmkväll hos Trisse efter middagarna! Där vi, efter många rop och tjut, bestämde oss för Hitta Nemo! xD blev Fine jätteglad!
Igår var jag med familjen hem till min kusin på kalas och mumsade på smörgåstårta xD *mums* och sedan träffade jag Trisse och Emma =D
Idag har jag hunnit jobbat och sedan träffat Danielle en stund.. Och nu ska jag äta middag för att sedan åka till BMXbanan och träna igen =)

K r a m k a l a s!

Fredag 27.7-07 BMX-chic x)

Kategori: Fine på G

Igår var jag med Robin upp till BMXbanan och cyklade i lite drygt två timmar, det var jätte kul!

"Du måste jobba upp och ner.."
"Men det kan inte jag, det brukar ju du sköta!"

Det är inte lätt med en spydig flickvän, eller hur Robin?

"Det är ju OSår! Då är det London som gäller!"
"Vem har sagt att det blir med dig?"

Stackars Robin x)
När jag kom hem gormade typ hela familjen på mig medan jag pratade med Trisse i telefon, vilket inte gick så jättebra när jag gormade tillbaka till min familj.. En riktigt lycklig familj det här..
Idag har jag jobbat i 6h och 40min vilket är 40min för länge, men det skiter väl min boss i, fast jag slutade ju lite tidigare här om dagen. Vi får se hur mycket jag kommer jobba nästa vecka, eftersom jag sagt att jag bara säkert kan jobba måndag och tisdag men resten utav veckan har jag inte sagt någonting om.
Ikväll är det ElmstaNatta som gäller ute i Älmsta tillsammans med kompisarna, ska moppa ut dit (inte moppa som i att städa, för det har jag fått nog utav för en tid framöver, utan jag menar som i att åka moped..) så får hoppas att det inte regnar så jävligt... =/


Kramkalas!