LUUS

Lite Udda, Unik och Speciell

Kramkalas

Kategori: Fine på G

Ligger här hemma hos Trisse med Bakis, bögen och Trisse. Har sovit i hennes soffa eftersom det finns lite mer plats i den än i min säng, blir nog lite trångt med fyra pers i min säng....

Var i Uppsala igår med Trisse och Bakis, fick typ något ryck och bara åkte in och shoppade lite. Nice =)

Sen var vi hem till Bögen och han kom med oss till Hallsta.

Bloggade typ bara för Trisses skull, så har väl inte så mycket mer att skriva egentligen.

ÄNTLIGEN!!!!!

Kategori: Fine på G

Började morgonen jävligt stressigt, när jag insåg att jag ställt klockan en timme senare än tänkt. Det var bara upp, klä på mig och rycka åt mig nycklarna och gasa iväg mot Norrtälje.

Var inne 9, så bara 10 min sen. Klev in på röntgen. Drog fram stolen då jag inte kände för att stå eftersom att jag då kan bli väldigt ostadig när jag är nervös, ja, jag var nervös inför den kommande domen.

Sedan vidare till Ortopedmottagningen. tick-tack, tick-tack...

Tjugo minuter i 10 fick jag komma in, en sköterska sågade av mig gipset, samma som gjorde mitt första plastgips, och hon kom ihåg mig! Typ: "Var det inte du som hade studenten och det?" "Jo, och balen också..." "Jaa, nu kommer jag ihåg dig."
Hon var lika gullig den här gången som förra.
Sen fick jag vänta på läkaren, skrubbade armen i säkert 5 minuter för att försöka få bort den döda huden som låg som ett skal. Passade även på att ringa chefen eftersom jag kände att jag var öm och inte skulle kunna jobba, han uppskattade att jag ringt 5 timmar i förväg. Sköterskan tittade in några gånger och ursäktade för att läkaren var seg.

Tillsist kom läkaren in. Kände på olika punkter på min hand och frågade om det gjorde ont, jo, lite ont på vissa punkter gjorde det, men antagligen mest för att jag är stel.

"Tre månader till" jooo, tjeeeena! Dra den om Rödluvan också, tyckte jag.
"Ne, men inget mer gips. Du får göra vad du vill och behöver inte tänka på att vara försiktig." Redan där inne tårades ögonen och ett stort leende spreds över hela ansiktet. 

Vilken lättnad!!!!

Hann inte ens ut från lasarettet innan jag hade knappat in Robins mobilnummer. Jag grät i telefonen och han trodde att jag skulle ha gips längre. Men jag var ju bara glad!!
Jag är så känslosam av mig.

Sen åkte jag till Donken och köpte mig frukost, Ceasar sallad med stor cola så jag fick mig ett lila glas också =D

Chillade sedan en stund på stan, köpte med mig lunch hem från kina på order av mamma. Stannade och tankade bilen och sedan åkte jag hem.

Nu är Robin hemma från Danmark och jag ska snart åka ut till honom.efter ytterligare en natt..

Kategori: Fine på G