LUUS

Lite Udda, Unik och Speciell

Jag lever

Kategori: Fine på G

Men jag orkar inte skriva så mycket. Det mesta av orken går till att renovera rummet. Det går riktigt fort frammåt nu. Kanske orkar lägga upp bilder från hur det sett ut och hur det ser ut. Men jag ska fundera.

Stickningen går långsamt. Försökte mig på att virka för någon dag sedan, men fan så svårt det ska vara då. Håller mig nog till stickningen som det ska vara så...

Men ha de gött iaf!

Naw <3

Kategori: Fine på G

"Och bara för att tjata, ska du nu få några ord. 'Jag saknar dig' har du nog fått höra, men på vilket sätt nog inte nått ditt öra. Det är inte bara rumpan din jag för min inre syn ser, utan faktiskt är skratten och suckarna desto fler. Tillsammans med en huvudskakning där har du mitt minne, men jag vill ju oxå veta vad som pågår i ditt sinne. Eftersom du säkert vid det här laget, skakar på huvudet, ler och suckar utdraget. Jag har ju en gissning, du kanske kan bekräfta. Så här kommer den nu så jag får testa: Du ler för att jag faktiskt är litet kul, sucken den är åt min barnsliga natur, men skakningen, ja den kan jag inte förstå. Så jag ger upp och skickar en puss eller två..."