LUUS

Lite Udda, Unik och Speciell

Gaaahh!! Mig vill!!

Kategori: Fine på G

Jag vill så jävla gärna hem och sätta mig på cykeln uppe vid banan! Men saken är den att jag inte vet säkert om jag faktiskt klarar av det.... Jävla gips!
Jag har fett svårt att skriva på tangentbordet och assvårt att försöka röra på en mus.. Det är inte kul!
Igår vid middagen tappade jag humöret och bankade gipset i bordet då det inte gick någe bra att äta... Fans jävla helvete!

Jag hoppas verkligen att jag kan cykla!!!!!!!!!!

Jävla båtben!

Kategori: Fine på G

Tro på fan att det var av!
Var in på röntgen igår och träffade en ortoped. Jag blev väldigt upprörd och de gulliga sköterskorna och läkaren försökte med mycket för att få mig på bättre humör. Men nu har jag gips fram till 17 juli, sen efter det får vi se...
Så om jag är seg på att svara på sms, beror det på att jag har ganska svårt att röra höger tumme!

Blev en sväng till Flygfyren efteråt för att köpa frukost eftersom jag och Robin försov oss.

När jag kom hem tog jag med mig hundarna till Herräng där jag, Monika och Britt-Louise tog en fika innan Monika skulle köra Britt-Louise till någonting jag inte har koll på.

Åkte hem igen och lämnade hundarna medan jag åkte till mormor för att hämta spolar att sätta i håret till balen, Josse vill göra det på mig så =)

Provade sedan spela lite Guitar Hero, och jävla gips att vara ivägen säger jag bara!!!!!
Robin kom och hämtade mig och vi åkte ut till Herräng och hem till Britt-Louise för att försöka klura ut hur de ska sy ihop ett par handskar till mig så jag slipper blotta gipset på fredag...

Har fått låna Britt-Louises bil nu till imorgon då jag ska på möte på konsum. Så jag brummade hem till Gimo där jag satte mig som provdocka till Josse, vi provade frisyr och smink till balen =) Det blir en höjdare!!!!

Nu är jag i skolan, ska jobba lite svenska B, om jag nu kan greppa en penna....

Göteborg!

Kategori: Fine på G

Jaha, då är man i närheten av Götet, sitter i Lerum på en camping tillsammans med Jens, Trisse och Robin.
Vi kom ner hit efter ca 8h bilresa i torsdags, bilen krånglade sista timmarna... 50 km/h i uppförsbackar på andra växeln och ingenting händer när man trycker på gasen.. det är kul!!
Men vi kom ju fram tillslut.
Parkerade husvagnen på campingen, efter en sväng till Ica och handlade lunch och frukost till fredag, kopplade om en kontakt för att kunna få el och sedan rullade vi iväg in i Lerum och åt middag. Sen sussade vi i sängarna.. eller ja, de andra gjorde det iallafall medan jag låg och kved av smärta i halsen till klockan tre då jag ledsnade och väckte Robin som kommenderade mig att göra en kopp te med honung. Sen fick jag typ sova iaf.

Vaknade på fredagen av smärtan i halsen runt sju åtta. Klockan  nio kollade vi på internet efter närmaste apotek och dit åkte vi. Köpte Mucoangin för smärtan och Bromhexin för slemhostan. När vi kom till husvagnen igen sparkade vi lite på turturduvorna som låg kvar i sängen och gjorde iordning frukost innan vi åkte in till Göteborg. I Göteborg hittade vi ett parkeringshus i närheten av Liseberg och gjorde sedan entré till en förmiddag av skojjigheter!
Eftermiddagen bestod av träning för pojkarna för att känna på banan och en jävla stoj med att få igång grillen och även en massa Rubik's kub!

Lördag morgon vaknade jag och Robin tidigt som vanligt. Väckte Jens och Trisse en stund senare för att killarna skulle hinna äta frukost och göra sig iordning innan träningen. Grabbarna stck iväg på träning och jag och Trisse tog bilen till Göteborg och var in på Universeum. Var tänkt att vi skulle gå på stan, men vi fick för oss att vi skulle dit istället, eftersom det faktiskt var 4 år sedan vi var där sist.
Kom tillbaka någon timme innan tävlingen.
Jens körde heat 12 och Robin 15. Gick väl ganska hyfsat för grabbarna idag iallafall. Jens körde A-final och Robin B-final, Robin var väl inte helt nöjd med det... Jens kom iaf 4a och Robin 2a i sina final-heat.

Vi får se hur det går imorgon för dem.