LUUS

Lite Udda, Unik och Speciell

Blahaba

Kategori: Fine på G

Skrev ju hur glad jag var i fredags för att jag fått min ipod... Ack så lurad jag blivit! Det är en jävligt dålig piratkopia och jag är grymt besviken, skrev med honom som jag köpt den av och han bara försöker trycka ned mig att det är mitt fel! Men det är det ju knappast! Gaah! Blir galen!

Ajja, försöker göra allt för att jag ska få tillbaka mina pengar nu iallafall, märks hur det går..

Åkte hem till Hallstavik i fredag, mamma och pappa kom och hämtade mig eftersom de ändå var påväg hem från husvagns semestern, mamma fick samtidigt chansen att se lägenheten och pappa fick se den inredd.

Igår fick jag övningsköra en hel del, först åkte jag och pappa till Norrby och pappa hjälpte farfar klippa gräsmattan. Sen skulle pappa till en mekaniker ganska nära, bara fram och tillbaka så då fick jag köra med farfars manuellt körda bil (vi har bara automat...). Tycker det är så mycket roligare att köra manuell!

Sen behövde pappa åka till Harg så jag fick köra landsväg dit och sen tyckte han väl att vi skulle passa på att köra lite så vi åkte in i Hargshamn och sedan en kringelkrokig väg hem. Tycker att det är kul när någon tar tag i att jag ska få köra!

Efter middagen åkte jag och Robin till Gimo, tittade på film och åt chips å dipp.
Idag ska jag försöka plugga lite, får vi se hur det går med det bara..

Nu är jag glad =)

Kategori: Fine på G

Nu har jag äntligen fått min ipod touch!!! Jag är jätte glad! Nallie trodde att jag satt en galge i käften eftersom jag hade ett sådant leende XD
Ipod touch 32 GB! MINE!!!!!!!!

Dystra, sorgsna tankar

Kategori: Fine på G

Det är andra kvällen irad som jag sitter och tänker på farmor, saknar henne så otroligt mycket, fattar inte hur det kan göra så ont i bröstet så fort jag tänker på henne. Det är så svårt att förstå att hon är borta!
Satt just och läste på mammas blogg m när farmor gick bort, om samtalet jag fick ta emot och samtalet jag sedan fick ringa, eftersom mamma och pappa var i stugan.
Jag sitter och tänker på alla stunder som jag hade med min farmor, alla gånger som vi satt i köket i Norrby och fikade, hon, jag och mamma. De gånger vi vart till Furuvik och hon haft med rosenbröd till alla barnbarnen med ost på, hur vi stod ute vid bilen i solskenet och mumsade utanför bakluckan. Tänker på alla vaniljbullar med socker hon gjort iordning till mig och mina bröder och kusiner, alla gånger jag fått skrapa ur sockerskålen, samma decilitermått i stål, varje gång.
Alla leenden jag sett i hennes ansikten, alla stolta leenden då jag lyckats med någonting bra. Den gången hon lärde mig att multiplicera eftersom jag inte förstått när min lärare försökt förklara. Jag vet inte hur, men när farmor förklarade förstod jag på en gång!

Jag saknar min farmor så mycket, skulle kunna göra allt för att få träffa henne igen, om så bara för en liten stund. Jag skulle göra allt för att få se henne stå där utanför kyrkan i Forsmark när jag tar ut studenten, se hennes stolta ansikte för att jag äntligen klarat det, två år på forsmark!
Du är alltid med mig Farmor <3